Skip to main content
 

KECSKEVAJ BALZSAM

A száraz, ekcémás és pikkelysömörös bőr legjobb barátja...

 

FEKETE TŐZEG ISZAPOS BALZSAM

Több mint iszap... derék balzsam (nemcsak) derékra.

 
 

VADGESZTENYE BALZSAM

Visszér, seprűér és fáradt láb esetére.

 

CSIGA BALZSAM

Ráncok, májfoltok, hegek,
pattanások, terhességi csíkok esetére

Vélemények

Szórt pikkelysömörrel küzdök 6 éve, mindent kipróbáltam, semmi nem segített. A Kecskevaj balzsam 3 nap alatt elmulasztotta, gumós volt már a vádlim, lábszáram, a könyökömről is leszárította a pikkelyt, a fülem se hámlik. Bőrbarát, beszívódik 5 perc alatt. Ha ezt csinálta 3 nap alatt, akkor ez maga a csoda.

Dr. Haász GabriellaBudapest, +3630/685-3189

Nagyon jó a krém, amit vettem. Túlerőltettem a csuklómat, karomat, be volt dagadva. A Fekete Tőzeg iszapos balzsamot kentem rá kétszer egy nap huzamosabb ideig és elmulasztotta a fájdalmat, a duzzanatot is!

Juhász TamásMaklár

Szépen helyrejött a Vadgesztenye balzsamtól a lábam, jó a krémjük. Volt seprűér, visszér, minden...

Szabóné Karaba MargitBudapest

A lányomnak régóta nagyon komoly, ekcémára hajazó bőrproblémái voltak, az orvosok által adott szteroidos krémek nem voltak rá jók, a Kecskevaj volt az egyetlen, amit minden fájdalom és egyéb panasz nélkül elviselt és javított is az állapotán.

Balogh KatalinSzentendre

A Fekete Tőzeg iszapos balzsamot a férjem kapta ajándékba. Nekem meg kibicsaklott a bokám Pécsett a Széchenyi téren, mindennel kenegettem, de semmi, ettől meg 3 nap alatt helyrejött, miből van ez? 🙂

GiziBudapest XX. ker.

Virágboltom van, ahol a kezeim nagyon igénybe vannak véve a napi munka után, a Zöldkagylót az ujjaimra, kezeimre, csípőmre használom leginkább és nekem nagyon bevált. Továbbá a Vadgesztenyét is alkalmazom, mivel a több órányi állás a lábaimat is eléggé megterheli, seprűerek mentek szét a lábamon. A Visszérűzőtől nem dagad be, nem feszül, nem fáj.

Kovács TibornéKecskemét

Bekentem Kecskevajjal a bőröm - sajnos 81 évesen már nagyon száraz - 2-3 napig nem kellett újra, nagyon jól hidratálta a krém.

Szőllősi GyörgynéSzigethalom

A Fekete tőzeg iszapos balzsam az egyetlen, amire én tényleg azt mondom, hogy jó, a térdre például első osztályú.

Varga AngélaApostag

A Csiga krémtől gyönyörűen elmúltak a csúnya, piros, tarjagos pöttyök a homlokomról!

Dobos VeraKiskunlacháza

A mama 80 éves, az ízületei rendkívül rosszak és a Fekete tőzeg iszapos balzsam remekül csillapítja a fájdalmát, nagyon szereti.

Gecse IstvánnéRáckeve