Skip to main content
 

Fekete Tőzeg Iszap Balzsam

Több mint iszap...

 
 

VADGESZTENYE BALZSAM

Visszérre és fáradt lábra

 

CSIGA BALZSAM

Ráncok, májfoltok, hegek,
pattanások, terhességi csíkok esetére

 

KECSKEVAJ BALZSAM

A száraz és érzékeny bőr legjobb barátja.

Vélemények

Szórt pikkelysömörrel küzdök 6 éve, mindent kipróbáltam, semmi nem segített. A kecskevaj balzsam 3 nap alatt elmulasztotta, gumós volt már a vádlim, lábszáram, a könyökömről is leszárította a pikkelyt, a fülem se hámlik. Bőrbarát, beszívódik 5 perc alatt. Én még ilyet nem láttam, ha ezt csinálta 3 nap alatt, akkor ez maga a csoda.

Dr. Haász GabriellaBudapest, +3630/685-3189

Gyermekkorom óta pikkelysömöröm van. Kb. másfél éve használom a kecskevajas krémet. Főleg a téli időszakban látom jótékony hatását. Segít rendben tartani a bőrömet. Nem szárad ki, kevésbé jön elő a pikkelysömör és ritkábban lobban be...

Wágner MónikaHosszúhetény

A tenyeremen ekcéma van, ez a leghatásosabb krém eddig, amit próbáltam.

Török FerencMosonmagyóvár

Talpam, kezem psoriasisos, nem gondoltam volna, de a Kecskevaj Balzsam tényleg segített rajta.

Vidák MáriaRáckeve

Évek óta használom és nagyon meg vagyok vele elégedve! Kislányomnak ekcémájára már mindenféle krémet kipróbáltunk, de sajnos egyik sem vált be, ezt a Kecskevajat leszámítva... Gyorsan felszívódik és kellemes illatú, hidratáló. Bátran ajánlom!

Muraközy SzonjaBudapest

Ápolónőként dolgozom, így egész nap talpon vagyok, a sok járkálástól gyakran fáj a lábam, a térdem. Amióta a Fekete Karom krémet használom, csökkentek a fájdalmak, észre sem veszem, hogy már órák óta nem ültem le! Eddig semmi nem volt ilyen hatásos! Már a családtagjaimnak is ajánlottam.

Kovács Istvánné IlonaBudapest

Állómunkát végzek, egy SPAR-ban vagyok boltvezető helyettes. Amióta a Vadgesztenyét használom, nem fáj a lábam.

Magdáné Balogh ZitaBudapest

Virágboltom van, ahol a kezeim nagyon igénybe vannak véve a napi munka után, a Zöldkagylót az ujjaimra, kezeimre, csípőmre használom leginkább és nekem nagyon bevált. Továbbá a Vadgesztenyét is alkalmazom, mivel a több órányi állás a lábaimat is eléggé megterheli, seprűerek mentek szét a lábamon. A Visszérűzőtől nem dagad be, nem feszül, nem fáj.

Kovács TibornéKecskemét

A Csiga Balzsammal kapcsolatban nagyon jó tapasztalataim vannak, hegesedésre, ráncokra nagyon jó hatásfokkal alkalmazható. Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Dr. Nyeső Fogászati KlinikaSopron

Nagyon jó véleményem van a Csigakrémről, este és reggel is használom, sima lesz tőle a bőröm, gyorsan beszívódik, mindenkinek ajánlom. Nem marad zsíros használat után a bőröm.

Szabó LenkeHódmezővásárhely

Én nagyon szeretem a Mormotakrémet, gerincbecsípődésnél pl. sokkal könnyebb kitornázni a fájdalmat, forgóra is, főleg amikor este fáj, éjjel nem tudok aludni azt se tudom hova tegyem a lábamat, ilyenkor egy egész tégelyt elhasználok és aztán egy hónapig jó legalább. A férjem meg a Kecskevajért van oda, neki meg pikkelysömöre van…

Tóth IstvánnéSzentendre

A Sarokpuhító nagyon bevált a nagypapának, csak arra esküszik és a pedikűröse is észrevette, hogy mennyivel jobb lett a sarka.

Kovácsné Bolla PiroskaSárosd