Skip to main content

Kedves Ügyfeleink és leendő Ügyfeleink!

A kiszállítás magyarországi és külföldi cím esetén is, 14.999 Ft rendelési értékig 1.990 Ft,

15.000 Ft-tól DÍJMENTES!

A külföldi rendelés végösszege kizárólag banki átutalásos, vagy bankkártyás fizetési opcióval egyenlíthető ki, utánvételes fizetési mód ebben az esetben nem elérhető.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy több darab megvásárlása esetén egyre nagyobb kedvezményeket adunk, így az egy termékre eső ár egyre kedvezőbbé válik.

A fizetés magyarországi cím esetén utánvéttel, átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel történhet, külföldi cím esetén az utánvételes opció azonban nem elérhető. A fizetési módot a kosár oldalon, a rendelési adatok megadásakor lehet kiválasztani. Utánvételes szállítás esetén készpénzben és bankkártyával is lehetséges a futárnál fizetni.

Az átutalásos fizetési mód esetén díjbekérő (előleg) számlát küldünk, melyen szereplő számlaszámra szükséges a számla ellenértékét kiegyenlíteni.

A megrendelés számláját e-mail-ben, a Számlázz.hu rendszerén keresztül, elektronikus számlaként fogja megkapni még a csomag megérkezése előtt.

A honlapunkon keresztül leadott rendelésről a rendszer automatikus visszaigazolást küld. Ha Ön nem kap tőlünk néhány néhány percen belül visszaigazolást (és nincs az Ön spam-mappájában sem a visszaigazolás), akkor nem kaptuk meg a rendelését! Ez esetben vagy próbálkozzon újra vagy írja meg a rendelést egyszerűen e-mail-ben az [email protected] címünkre, vagy hívja a +3630/011-3838-as számot.

A termékek személyes átvételére is van lehetőség az alábbi címen:
Teleki Zsuzsanna e.v.
8600 Siófok, Tanácsház u. 18.

Kedves külföldi Vásárlónk,

bármely külföldre történő szállítást kizárólag előre utalás/bankkártyás fizetés után tudunk teljesíteni.

A megrendelés elküldése után Ön forintban fogja látni, hogy mennyi a termékek és a szállítás ára. A csomag árát az adott ország MNB által meghatározott napi árfolyamának megfelelően számoljuk át.

Az utaláshoz díjbekérő (előleg) számlát küldünk, amelyben már az adott ország pénznemének megfelelően határozzuk meg a költségeket, így Önnek nem kell az átszámolással bajlódni.

A külföldre történő szállítás esetén csak 15.000 Ft feletti rendelés esetében tudunk eltekinteni a szállítási díj felszámításától.
A rendelés visszaigazolása az internetes rendeléskor minden esetben forintban történik, de a csomag árát az adott ország hivatalos fizetőeszközével tudja majd fizetni az díjbekérő (előleg) számlán szereplő értékben.

Kérjük megrendelésekor vegye figyelembe a külföldi szállítási költségeket:

0-14.999 Ft megrendelési összegig 1.990 Ft

15.000 Ft megrendelési összeg felett díjmentes

A megrendelés díjbekérő (előleg) számláját e-mail-ben, a Számlázz.hu rendszerén keresztül, elektronikus számlaként fogja megkapni. A végleges számlát az átutalás után, még a csomag megérkezése előtt küldjük Önnek e-mailben, szintén a Számlázz.hu rendszerén keresztül. A számlát az adott ország hivatalos pénznemének megfelelően állítjuk ki.

Az Ön lakóhelyétől függően 3-15 munkanapon belül megérkezik Önhöz a csomag a megrendelt termékekkel.

Köszönjük!