Száraz bőr, Ekcéma és Pikkelysömör űző Kecskevaj Kenőcs (kis tégely, 45 ml)

2 000 Ft

(47 vásárlói értékelés)
Kézre, arcra, testre egyaránt.

Leírás

Termékleírás:

Száraz bőr, érzékeny bőr, repedezett bőr, ekcéma és pikkelysömör esetére.

Kiszerelés: 45 ml

Összetevők: Aqua, ParaffinumLiquidum,Glycerin Stearate and PEG-100 Stearate, Glycerin,Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol and PEG-20 Stearate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Hidrolyzed Milk Protein, Acrylates/C10-30 Akryl,Acrylate Crosspolymer,Triethanolamine, Sgualane and Ubiquinone,2-Bromo-2Nitropropane-1,3 Diol and Methylparaben and Propylar and Phenoxyetanol, Parfum.

Alkalmazás:

A készítménnyel a tiszta bőrfelületet bekenjük.

Figyelmeztetés: 

Külsőleg! Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön!

Tárolás: Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve.

Felhasználható:

(hónap/év): a tégely alján jelzett időpontig

További információk

Kiszerelés

45 ml

Száraz bőr, Ekcéma és Pikkelysömör űző Kecskevaj Kenőcs (kis tégely, 45 ml) termékről 47 értékelés

 1. Bernwalder Ildikó (Keszthely)

  Pár éve vettem először és adtam ajándékba a menyeimnek, mindenki ezt használja már, a gyerekek is, mert ekcémájuk van.

 2. Fejes Etelka (Nagykanizsa)

  Hosszú évek óta használom a Karaferom termékeket. A kecskevaj kenőcs illatos, puhítja és ápolja a száraz felületeket, pl. könyöket, kézfejet, gyógytja a sérüléseket. Nekem bevált.

 3. Csurgai Éva (Kiskunlacháza)

  3 éve, a ráckevei piacon vettem először Kecskevaj kenőcsöt, de egy ideig nem használtam. Majd nem sokkal később nagyon csúnyán leforráztam a kézfejem,
  egy kis hűtés után bekentem a krémmel és bár lélekben nagyon rossz éjszakára készültem, de végigaludtam, annyit enyhített a bőrtüneteken. Nagyon gyorsan segített rajta, hidratálta és nyugtatta a bőrt. Jóval kevesebb bulla keletkezett, az sem volt nagyon nagy. Mindennap kenegettem, 8 napon belül teljesen meggyógyult. Maximálisan elégedett vagyok a termékükkel.

 4. Pauli Péterné (Budapest, Rottenbiller utca)

  A könyökömre használom a Kecskevajas krémet, gluténérzékenység miatt repedezett a bőröm azon a területen. Az arcomra is kenem a téli időszakban, mikor szárazabb a bőr, kisebb kiütések is szoktak megjelenni rajta, ezekre bevált.

 5. Fabriciusné Varga Zsuzsa (Szombathely, Markusovszky Kórház)

  A kórházban használt bőrfertőtlenítők miatt kialakult ekcémára a Kecskevaj kenőcs nagyon bevált, 2 nap alatt eltörölte a problémát.

 6. Faragó Márta

  Köszönöm a termékmintát, engem meggyőzött, rendelni fogok. Szuper könnyen felszìvódik, hidrarál és múlnak a ráncok az arcomon a Kecskevajas krémtől. A férjem pikkelysömörére is eredményesnek mutatkozik. Gratulálunk a minőséghez!

 7. Molnár Lászlóné (Nagymaros)

  A férjem kipróbálta bőrszárazságra a Kecskevajas krémet és már 3 alkalom után látványos javulást mutatott, nagyon meg volt vele elégedve. Ezek alapján úgy sejtjük, a többi termékük is hasonlóan hatásos lehet, így kipróbáljuk a Ráncűző és Visszérűző krémet is.

 8. Molnár Sándorné (Budapest, Gyulai Pál u.)

  Testápolásra és arcra használom a kecskevajat, nekem nagyon bevált.

 9. Sörös Zoltán (Budapest)

  A Kecskevaj krémet a Lányom kapta a Nyírő Gyula Kórházban, kipróbáltuk és a pikkelysömörömre zseniális! Nem kell sokat kenni belőle, jól beszívódik és már az első alkalmazások során érzékelhető volt a hatása. Életmentő krém pikkelysömörösöknek!

 10. Ú.Boglárka

  A szállodában a sok fertőtlenítés, takarítás miatt a dolgozóknak a kiszáradt kezére nagyon jó gyógyír!Köszönjük a termékmintákat és hogy gondoltak ránk ebben a nehéz helyzetben. Ajánlani fogjuk másoknak is!

 11. Valicsek Istvánné, Budapest Óceánárok u.

  Nagyon elégedett vagyok a kecskevaj balzsammal, évek óta használom, és most már az unokám is használja. 🙂

 12. Sinka Istvánné, Szigethalom

  Az arcomra használom a kecskevajat, érzékeny a bőröm, mást nem bír.
  Puhítja, nem irritálja a bőrömet.
  Nagyon szeretem. 🙂

 13. Kovács Attila, Táborfalva

  Évek óta a Kecskevaj Kenőcsöt használja nálunk a családban mindenki, a száraz, repedezett bőrre nagyon kellemes és hatásos.

 14. Madarász Jánosné (Budaörs, Kamaraerdő)

  Az egyik ujjamon ekcéma jelent meg, a Kecskevaj kenőccsel kenve gyönyöűen halványodik, már csak a körnovalai látszanak pár nap használat után. A krémet egy ismerősömtől ajándékba kaptam, de annyira tetszik, hogy összeszövetkezünk páran fiammal, szomszédommal és több darabos csomagot rendelünk. Köszönjük, hogy feltüntetik a telefonszámuk a dobozon, így könnyen el tudtuk önöket érni. Minden ismerősnek ajánlani fogom!

 15. Szerencsi István (Tököl)

  A Kecskevaj kenőcsöt feleségemmel használjuk, neki ekcémás a bőre, nekem a sok alkholos fertőtlenítéstől nagyon kiszárad a kezem, mindkettőre bevált.

 16. Kondorné Bognár Andrea (Budapest)

  A Kecskevaj kenőcsöt én és a lányomék is használják elsősorban ekcémára, nagyon bevált, rajtam keresztül rendeltetnek Angliába. Sok krémjüket próbáltuk már, isteniek! Főleg a Fekete Karom, ha fáj, bekenem, hagyom kicsit állni, beszívódik és sokat segít, ha nem lenne, nem tudom, mi lenne velem. Ápolónő voltam, így a nevükben is köszönöm, hogy ebben a nehéz időszakban támogatják ajándékokkal a munkájuk!

 17. Vidák Andrásné (Újszász)

  A Kecskevaj kenőcsöt eddig is használtam, főleg a kezemre, de most a sok hypo és fertőtlenítő nagyon tönkreteszi.
  Este főleg többször bekenem, hogy jól felszívja és reggelre mindig rendbe jön.

 18. Molnár Józsefné (Kecskemét, Bács-Kiskun Megyei Kórház)

  A kecskeméti kórház laboratóriumában dolgozom, ahol a sok fertőtlenítő használata miatt a kezünk teljesen kiszárad, aminek enyhítésére a Kecskevaj kenőcs nagyon bevált, valamint ekcémára is.

 19. Kovácsné Bolla Piroska (Sárosd)

  A Kecskevaj krémet a szolárium miatt (is) kiszáradt bőrre használjuk és sokat segít. Ajánlom ismerősöknek is rendszeresen. Köszönöm, hogy vannak és Önök által egészségünk is újra – a Fekete Karom krém a térdemet mentette meg!

 20. Horváth Mária (Csanádapáca)

  A Kecskevaj Kenőccsel nagyon elégedettek vagyunk. 80 éves hölgy használja és az ő bőrére is kiváló, nincs annyira kiszáradva és az ekcémás jellegű tünetek is múlni látszanak.

 21. Köves Zsuzsa (Piliscsaba)

  A hétvégén, a piacon vásároltunk egy kisebb Kecskevajas kenőcsöt a férjem ekcémájára. Pár nap alkalmazás után enyhültek a tünetek, ezért most rendelünk belőle 3 darabos csomagot és bízunk a legjobbakban.

 22. Hajdú Tiborné (Monorierdő)

  A kecskevajtól nem múlt el ugyan teljesen a pikkelysömöröm, de semmivel
  nem sikerült még ennyire karban tartanom, mint ezzel.

 23. Dr. Kilences Sarolta nyugdíjas háziorvos, Budapest

  A száraz bőr irritációját azonnal megszünteti. Selymes, hidratált és a mandulaolajtól illatos bőr a végeredmény.

 24. Sergely Béláné, Gödöllő

  Pár éve a veresegyházi vásárban találkoztam a Kecskevaj krémmel, akkor egy szépészeti problémára alkalmaztam megelégedéssel. A dobozt anno megtartottam, a jelek szerint okkal – ekcémaszerű tüneteim jelentek meg az utóbbi időben, így most erre is kipróbálom.

 25. Udvardi László, Kecskemét

  A hideg idő miatt erősen ki volt repedezve a kezem. A Kecskevaj Kenőccsel bekenve 2 nap alatt összehúzta, begyógyította a sebeket, puhította a bőrt. Nagyon jó krém, ajánlom!

 26. Fábián Jánosné, Budapest, Bimbó utca

  Ismerőstől ajándékba kaptam a Kecskevaj Kenőcsöt, és nagyon bevált.
  Most rendelek a lányomnak is, összesen 3-at csomagban így kedvezőbb.

 27. Pőcze Dénesné, Győr

  A Kecskevajas Krémet az arcomra kenem évek óta, télen-nyáron, nekem bevált, szeretem.

 28. Gál Katalin, Budapest, 1. ker.

  Még évekkel ezelőtt ismerkedtem meg egy budai piacon a Kecskevajas és Visszérűző Vadgesztenye krémükkel. Nekem bevált mindkettő, jók a tapasztalataim, ajándékba is szoktam rendelni családtagoknak.

 29. Lin Shuandan, Budapest

  A kecskevaj kenőcs nagyon gyorsan felszívódik, könnyen elkenhető, és órákon keresztül hidratálja a bőrt. 🙂

 30. Sógor Dóra, Vác

  Időnként pattanásszerű foltok jelentek meg a szám környékén az arcomon, amit a stresszre fogtam. A legutóbbi alkalommal viszketett és már vérzett is. Kiderült, hogy periorális dermatitisz okozza. Mivel eleinte ekcémára gyanakodtunk, Párom tanácsára bekentem Kecskevaj kenőccsel, semmit sem vesztek vele alapon és 1 napnyi alkalmazás után elhalványodtak, 3 nap elteltével pedig teljesen el is tűntek a foltok. A téli kézszárazság orvoslásáról már nem is beszélve… Mindenkinek ajánlom!

 31. Pásztor Attiláné, Nyíregyháza

  A Kecsevaj Kenőcsöt a roseceás arcbőrömre használom és mióta ezzel kenem, ritkábban jelenik meg. A bőrgyógyász által felírt kenőcs sem volt ilyen hatásos. Ajánlom a terméket és köszönöm a legutóbbi meglepetést a csomagban!

 32. Pál Istvánné, Budapest

  Férjemnek több éve ekcémája van a könyökén. A dunaföldvári vásáron fedeztük fel az önök krémjét és immár 4 éve megelégedéssel használjuk. Ugyan porcos részen van az ekcéma, így valószínűleg eltűnni sosem fog, sokat javított a helyzeten, csökkent a kiterjedése.

 33. Péhli Sándorné, Atkár

  Nagyon jó a kecskevaj.
  Nyáron nem használom, akkor nem igényli a bőröm, de ilyenkor ősszel már
  elkezdem kenni.
  A szemem alól eltűntek a ráncok, ezt magam se akartam elhinni, a szám
  körül sajnos viszont nem,
  arra most megpróbálom a ráncűző csigakrémet.

 34. Fövényesi Róbert, Budapest

  Úgynevezett nap általi szarusodásom van és nagyon jót tesz neki a kecskevaj krém.

 35. Lakatos Péterné, Budapest

  A barátnőmtől tudok a kecskevajról akinek komoly ekcémája volt és a gyógyszerek teljesen kikészítették, neki ez használt, én is kipróbáltam már és az én száraz bőrömnek is nagyon jó.
  Most összefogunk többen és 5-ös csomagban rendelünk.

 36. Réti Jolán, Budapest

  Ekcémás a kezem, iszonyúan száraz, a Kecskevaj megakadályozza hogy kirepedjen,
  ha mégis kirepedezne akkor gyorsan begyógyítja.
  Nagyon gyorsan regenerál.

 37. Pipó Istvánné, Nagykanizsa, Pityer utca

  A Kecskevaj Kenőcsre tértem át a Niveáról.
  Nyugtatja a bőrt és hamar beszívódik.
  Dekoltázsra is használom, és tényleg szebb lett tőle a nyakam is.

 38. Horváth Gáborné, Budapest

  Kipróbálásra kaptuk egy ismerőstől. Nekem sebesedik az ekcémától a lábam, a sztereoidos krémek semmit se értek, a Kecskevaj hatása viszont bámulatos. 🙂

 39. Miklós Ilona Budapest, Kardhegy utca

  A kecskevaj kenőcsöt a lányommal az esztergomi adventi vásárban vettük 3 éve, azóta folyamatosan rendeljük, nagyon bevált, száraz a bőrünk.
  Ő az arcára és a testemre főleg.
  A cég futárszolgálata rendkívül gyors és megbízható.

 40. Juhász Jenőné, Budapest, Zsindely u.

  Évek óta használom a Kecskevajat, a Sheavajat és a Ráncűző Csigakrém is nagyon jó.:)

 41. Sabján Klára, Szentendre

  A családban mindenki ezt használja, nagyon bevált.
  A lányom férje ekcémás, csak ez vált be neki.
  A barátnőmnek is veszek, meg az unokáimnak mert nagyon száraz a bőrük.
  Beregisztráltam az oldalon, így startkedvezménnyel rendelek

 42. Szántó Andrea, Szigetszentmiklós

  A Ráncűző Csigakrémet is szeretem, de a Kecskevaj Kenőcs nálam a csúcs. 🙂

 43. Szabó Lajosné, Hajdúböszörmény

  Nagyon megvagyok elégedve a Kecskevaj krémmel, nagyon jó illata van. Puhává bársonyossá varázsolja a bőrt. Én használom az arcomra, kezemre, testemre egyaránt.
  A derékgyógyító krém is fantasztikus, ha fáj a derekam párszor bekenem és volt nincs fájdalom.
  Köszönöm szépen, hogy megismerhettem ezeket a krémeket.

 44. Bertich Marcsi

  Az internetet bújtam és valami természetes krémet kerestem száraz arcbőrömre.Kipróbálásként évekkel ezelőtt vásároltam meg először a Kecskevaj kenőcsöt.Az illata,az állaga már kézhezvétel és kipróbálás után,teljesen elvarázsolt. Azóta is ezt használom,arcra,dekoltázsra,és tényleg bevált.Már nem száraz a bőröm,tapintásra puha és sima.
  Köszönöm ezt a fantasztikus terméket!
  Továbbra is elégedett ügyfelük maradok!

 45. Kardos Brúnó, Esztergom

  Két éve használom az E-vitaminos Kecskevaj kenőcsöt és hatásosnak tartom a száraz és vízhiányos bőrre.

 46. Muraközy Szonja, Budapest

  Évek óta használom és nagyon meg vagyok vele elégedve!
  Kislányomnak ekcémájára már mindenféle krémet kipróbáltunk,de sajnos egyik sem vált be,ezt a Kecskevajkrémet leszámítva.
  Az egész családban azóta mindennapos használatban van nálunk és eddig mindenki nagyon meg volt elégedve akinek ajánlottam!
  Gyorsan felszívódik és kellemes illatú,hidratáló.
  Bátran ajánlom!!!

 47. Zoltán Anikó, Csákvár

  A Kecskevaj Kenőcstől el voltam ájulva. A Térdgyógyító Fekete karommal néhányszor bekenem a térdem és utána hónapokig nem fáj, de a hüvelykujjamra is használom, nagyon jó. A Visszérűző a seprűereimet hozta helyre.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment

Még szintén kedvelheted...