Skip to main content
 

FEKETE TŐZEG ISZAPOS BALZSAM

Több mint iszap... derék balzsam (nemcsak) derékra.

 
 

VADGESZTENYE BALZSAM

Visszér, seprűér és fáradt láb esetére.

 

CSIGA BALZSAM

Ráncok, májfoltok, hegek,
pattanások, terhességi csíkok esetére

 

KECSKEVAJ BALZSAM

A száraz, ekcémás és pikkelysömörös bőr legjobb barátja...

Vélemények

Szórt pikkelysömörrel küzdök 6 éve, mindent kipróbáltam, semmi nem segített. A kecskevaj balzsam 3 nap alatt elmulasztotta, gumós volt már a vádlim, lábszáram, a könyökömről is leszárította a pikkelyt, a fülem se hámlik. Bőrbarát, beszívódik 5 perc alatt. Én még ilyet nem láttam, ha ezt csinálta 3 nap alatt, akkor ez maga a csoda.

Dr. Haász GabriellaBudapest, +3630/685-3189

Gyermekkorom óta pikkelysömöröm van. Kb. másfél éve használom a kecskevajas krémet. Főleg a téli időszakban látom jótékony hatását. Segít rendben tartani a bőrömet. Nem szárad ki, kevésbé jön elő a pikkelysömör és ritkábban lobban be...

Wágner MónikaHosszúhetény

A tenyeremen ekcéma van, ez a leghatásosabb krém eddig, amit próbáltam.

Török FerencMosonmagyóvár

Talpam, kezem psoriasisos, nem gondoltam volna, de a Kecskevaj Balzsam tényleg segített rajta.

Vidák MáriaRáckeve

Évek óta használom és nagyon meg vagyok vele elégedve! Kislányomnak ekcémájára már mindenféle krémet kipróbáltunk, de sajnos egyik sem vált be, ezt a Kecskevajat leszámítva... Gyorsan felszívódik és kellemes illatú, hidratáló. Bátran ajánlom!

Muraközy SzonjaBudapest

Ápolónőként dolgozom, így egész nap talpon vagyok, a sok járkálástól gyakran fáj a lábam, a térdem. Amióta a Fekete Karom krémet használom, csökkentek a fájdalmak, észre sem veszem, hogy már órák óta nem ültem le! Eddig semmi nem volt ilyen hatásos! Már a családtagjaimnak is ajánlottam.

Kovács Istvánné IlonaBudapest

Állómunkát végzek, egy SPAR-ban vagyok boltvezető helyettes. Amióta a Vadgesztenyét használom, nem fáj a lábam.

Magdáné Balogh ZitaBudapest

Virágboltom van, ahol a kezeim nagyon igénybe vannak véve a napi munka után, a Zöldkagylót az ujjaimra, kezeimre, csípőmre használom leginkább és nekem nagyon bevált. Továbbá a Vadgesztenyét is alkalmazom, mivel a több órányi állás a lábaimat is eléggé megterheli, seprűerek mentek szét a lábamon. A Visszérűzőtől nem dagad be, nem feszül, nem fáj.

Kovács TibornéKecskemét

A Csiga Balzsammal kapcsolatban nagyon jó tapasztalataim vannak, hegesedésre, ráncokra nagyon jó hatásfokkal alkalmazható. Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Dr. Nyeső Fogászati KlinikaSopron

Nagyon jó véleményem van a Csigakrémről, este és reggel is használom, sima lesz tőle a bőröm, gyorsan beszívódik, mindenkinek ajánlom. Nem marad zsíros használat után a bőröm.

Szabó LenkeHódmezővásárhely

Én nagyon szeretem a Mormotakrémet, gerincbecsípődésnél pl. sokkal könnyebb kitornázni a fájdalmat, forgóra is, főleg amikor este fáj, éjjel nem tudok aludni azt se tudom hova tegyem a lábamat, ilyenkor egy egész tégelyt elhasználok és aztán egy hónapig jó legalább. A férjem meg a Kecskevajért van oda, neki meg pikkelysömöre van…

Tóth IstvánnéSzentendre

A Sarokpuhító nagyon bevált a nagypapának, csak arra esküszik és a pedikűröse is észrevette, hogy mennyivel jobb lett a sarka.

Kovácsné Bolla PiroskaSárosd