Kedves Ügyfeleink és leendő Ügyfeleink!

 

A kiszállítás Magyarország területén 10.000 Ft rendelési értékig 990 Ft,

10.001 Ft-tól DÍJMENTES!

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy több darab megvásárlása esetén egyre nagyobb kedvezményeket adunk, így az egy termékre eső ár egyre kedvezőbbé válik.

A fizetés utánvéttel, vagy átutalással is történhet, ezt a kosár oldalon, a rendelési adatok megadásakor lehet kiválasztani. Utánvétes szállítás esetén készpénzben és bankkártyával is lehetséges a futárnál fizetni.

Az átutalásos fizetési mód esetén díjbekérő (előleg) számlát küldünk, melyen szereplő számlaszámra szükséges a számla ellenértékét kiegyenlíteni.

A megrendelés számláját e-mail-ben, a Bllingo.hu rendszerén keresztül, elektronikus számlaként fogja megkapni még a csomag megérkezése előtt.

A honlapunkon keresztül leadott rendelésről a rendszer automatikus visszaigazolást küld. Ha Ön nem kap tőlünk néhány néhány percen belül visszaigazolást (és nincs az Ön spam-mappájában sem a visszaigazolás), akkor nem kaptuk meg a rendelését! Ez esetben vagy próbálkozzon újra vagy írja meg a rendelést egyszerűen e-mail-ben a megrendeles@karaferom.eu címünkre vagy hívja a 06(20)569-7958-as számot (hétfőtől péntekig, 9-18 óra között).

 

Kedves külföldi Vásárlónk,

bármely külföldre történő szállítást kizárólag előre utalás után tudunk teljesíteni.

A megrendelés elküldése után Ön forintban fogja látni, hogy mennyi a termékek és a szállítás ára. A csomag árát az adott ország MNB által meghatározott napi árfolyamának megfelelően számoljuk át.

Az utaláshoz díjbekérő (előleg) számlát küldünk, amelyben már az adott ország pénznemének megfelelően határozzuk meg a költségeket, így Önnek nem kell az átszámolással bajlódni.

A külföldre történő szállítás esetén csak 15.000 Ft feletti rendelés esetében tudunk eltekinteni a szállítási díj felszámításától, mivel lényegesen költségesebb számunkra is, mint a magyarországi szállítás.
A rendelés visszaigazolása az internetes rendeléskor minden esetben forintban történik, de a csomag árát az adott ország hivatalos fizetőeszközével tudja majd fizetni az díjbekérő (előleg) számlán szereplő értékben.

Kérjük megrendelésekor vegye figyelembe a külföldi szállítási költségeket:

0-14.999 Ft megrendelési összegig 3500 Ft

15.000 Ft megrendelési összeg felett díjmentes

A megrendelés díjbekérő (előleg) számláját e-mail-ben, a Billingo.hu rendszerén keresztül, elektronikus számlaként fogja megkapni. A végleges számlát az átutalás után, még a csomag megérkezése előtt küldjük Önnek e-mailben, szintén a Billingo.hu rendszerén keresztül. A számlát az adott ország hivatalos pénznemének megfelelően állítjuk ki.

Az Ön lakóhelyétől függően 3-15 munkanapon belül megérkezik Önhöz a csomag a megrendelt termékekkel.

Köszönjük!